Enllaços d´interés

     Contacte

     Avís legal

La Firma
Història

Dedicada inicialment a l'assessoria i defensa jurídica, la signatura va diversificar la seva activitat mitjançant l'ampliació dels seus serveis, especialitzant-se en diferents departaments i proveint-se de professionals d'altres especialitats, tenint per objecte oferir una solució integral a les necessitats dels nostres clients.

El nostre compromís amb el client és prevenir i solucionar els seus problemes, per això creiem en una activitat professional de caràcter preventiu i transaccional com la millor manera per aconseguir millors i més ràpids resultats. No obstant això, som conscients que en altres ocasions resulta del tot imprescindible acudir a la via judicial i contenciosa, constituint llavors l'exercici de l'acció judicial, l'eina vital per a resoldre els problemes que se'ns encomanen.

Per aconseguir aquesta fi, varem contar amb un equip professional i dinàmic, que ofereix una visió global dels assumptes a tractar, tant en els camps tradicionals del dret mercantil, civil, laboral, fiscal-comptable i penal, com en altres camps no tan tradicionals com la contractació mercantil internacional, la competència deslleial i la propietat intel·lectual i industrial. DE SOJO & VALERO es caracteritza per la dedicació amb la qual tracta els assumptes que se li encomanen, als quals es lliura amb entusiasme i sense perdre de vista que darrere d'ells sempre hi ha persones.

 
Avda Francesc Macià, 44 1ª. Vilanova i la Geltrú ( 08800 ) - Barcelona   
De Sojo & Valero Advocats 2007