Enllaços d´interés

     Contacte

     Avís legal

Avís legal


Propietat intel·lectual i industrial
L'Usuari podrà visualitzar els Continguts del lloc propietat de DE SOJO VALERO ADVOCATS S.L., pel seu exclusiu ús personal i privat. L'Usuari respectarà en tot moment tots els drets de propietat intel·lectual i industrial sobre el Lloc propietat de DE SOJO VALERO ADVOCATS S.L

Protecció de Dades
D'acord amb l'article 5 de la Llei 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, pel qual es regula el dret d'informació en la recollida de dades, varem informar als usuaris que en el supòsit que ens remetin les seves dades a través d'un correu electrònic, les seves dades personals poden quedar incorporades i ser tractades en un fitxer titularitat de DE SOJO VALERO ADVOCATS S.L., i això amb la finalitat de remetre-li la informació que ens sol·licita i posteriorment incorporar-los en la nostra base de dades per a remetre-li en el futur informació sobre temes de contingut jurídic que estimem del seu interès.

L'Usuari que remeti les seves dades tindrà dret a accedir a la informació per ell facilitada que hagi estat recopilada en el nostre fitxer, sol·licitar la seva rectificació o cancel·lació, així com oposar-se al seu tractament.

Per a això haurà de posar-se en contacte amb la nostra firma en el següent domicili: DE SOJO VALERO ADVOCATS S.L., Avinguda Francesc Macià ,44 ,1º pis 08800 Vilanova i la Geltrú Barcelona

Continguts i Responsabilitat d'Ús
Qui utilitza aquest lloc web, ho fa sota la seva pròpia responsabilitat. L'usuari d'aquesta pàgina web, mitjançant el seu accés a la mateixa, s'obliga a utilitzar-la de manera plenament conforme amb les lleis i els usos del tràfic i respondrà, enfront del Bufet i / o enfront de tercers, de qualssevol dany i perjudici que poguessin causar-se com a conseqüència de d'incompliment d'aquesta obligació.

El Bufet no serà responsable dels danys derivats de la utilització d'aquest lloc web, ni de qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que en ella es facilita.

La informació continguda en aquesta website es tracta d'un servei als nostres clients, usuaris i col·laboradors amb objecte purament informatiu. No es pretén que substitueixi el consell legal específic i la transmissió d'aquesta informació no intenta crear cap relació advocat-client entre l'emissor i el receptor.

 

 
Avda Francesc Macià, 44 1ª. Vilanova i la Geltrú ( 08800 ) - Barcelona   
De Sojo & Valero Advocats 2007